déu nostre senyor l'espaguetti volador estigui amb vosaltres

déu nostre senyor l'espaguetti volador estigui amb vosaltres
ramén

5 de juliol del 2010

Previsions des de Existència Rudimentària per a la segona meitat del 2010

Des d'ER no podiem deixar passar aquesta ocasió, ja al juliol, per a fer les previsions que us faran un tastet del que pot passar aquest 2010. Estigueu atents!

- El partit de Jan Laporta s'associa amb Democracia Nazional i es transforma en la segona opció de cara a les eleccions, desbancant al grup de Rosa Díez.

- Arran d'això, Montilla riu (però de veritat) i li dona un atac de cor tot just llança un còctel molòtov a l'edifici madrileny del Tribunal Constitucional.

- Espanya, després de guanyar el Mundial, surt de la crisi i crea millions de llocs de treball, tot per la forta pujada d'autoestima als "espanyolitus", que surten al carrer més decidits que mai a per aquell lloc de reposador del Sorli Discau.

- Tots els nens voldran assemblar-se a Villa, i per això es faran asturians, es compraran gomina i es faran crestes xungues.

- El club Bilderberg s'obre al món, i es descobreix que unicament fan partides de botifarra i al continental.

- Segons investigacions (fetes a ull i amb molt astigmàtisme) es considera que Carod Rovira podria fer un cop d'estat i instaurar una dictadura - és una realitat que hom que porti bigoti té moltes més paperetes per ser un dictador, ja sabeu.

- El burka és el nou uniforme de correus i el president Rajoy fa que totes les dones del parlament el portin. Així doncs, les dones musulmanes han deixat de portar-ne per dur minifalda i escotazos.

- El proper missatge del Rei d'Espanya es farà en High Definision. Aneu amb compte!