déu nostre senyor l'espaguetti volador estigui amb vosaltres

déu nostre senyor l'espaguetti volador estigui amb vosaltres
ramén

25 de febrer del 2010

dijous de cinema! - Una història del Bronx

Amor interracial, mafiosos a dojo, pallisses contra motards, pallises contra negres, pallisses entre italo-mafiosos, jocs d'atzar, faixos de bitllets de dolar, l'home de taxi driver - que es va passar als autobusos, molt més rendible-, lasanyes i per acabar-ho d'adobar, més mafiosos. I més coses que em deixo al tinter per no ser spoiler. Tot això, sense arribar a dues hores de metratge. Molt recomanable per veure, per exemple, en sessió doble junt a Pocahontas Avatar.

"Los problemas son como un cáncer, hay que atajarlos. Si no, crecen demasiado y te matan. Hay que extirpalos enseguida. Capisci?"

>A CONTINUACIÓ, UN PETIT FRAGMENT DEL FILM<
Els motards la lien parda al bar familiar del nostre amic Sonny (Chazz Palmenteri). Fan servir les cerveses d'extintor, mullant al barman, apart de no dur la vestimenta adeqüada. El bo d'en Sonny intenta raonar amb ells, però és que els motards americans són molt durs i no atenen a raons. Després de convidar-los amb molt bons modals a marxar, i havent rebutjat l'invitació de manera grollera i pudenta del Sonny, es veu obligat a utilitzar mètodes més científics amb els okupes amb harley. Ni curt ni mandrós; sense aixecar cap sospita; se'n va directe a la porta del bar, on dins estàn els nostres vuit amics angels de l'infern (del bronx, suposem). I la tanca amb clau des de dins:

 Llavors, un Motard indeterminat, segurament el més avispat de la banda, diu:
"Eh, qué pasa aquí, que coño hace este tio?"
 Tornant sobre les seves passes, Sonny; molt tranquil, s'atura davant d'ells i els diu, amb un somriure a la cara:
"Ya no podeís salir..."
Es callen tots de cop: desconcertats. Miren als tres mafiosos impecables -entre ells , Calogero- que estàn enfront seu.
Una veu en off comença a parlar, Calogero, que s'ho mira des d'una de les cantonades del local:
"Nunca olvidaré la cara que pusieron, los 8. Parecían otros. De repente toda su fuerza y su valor desaparecieron. Tenían fama de ir por ahí destrozando bares. En ese instante comprendieron que habían cometido un error fatal, habían entrado donde no debían"

Entren en escena deu o dotze mafiosos amb camises blanques amples,  bats de beisbol i pistoles, corrent cap a ells pel passadís del fons, i en breu s'escolten cruixir els cranis dels motards, rebotant contra la barra/terra/finestra/cadira/culata de pistola... Bé, rebotant contra tot el que sigui susceptible de rebotar amb els seus caps. o qualsevol altre extremitat.

Sincerament, magistral.

El video, per si el volen veure:



I de regal, l'acudit en QR protagonitza't per... Irene Villa!
(i jo sense les rampes per minusvàlids!!)

1 comentari:

Senyor Merdevalista ha dit...

Me l'apunto. Puto Chazz, és l'amo.